preloader

Politica de livrare

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din București și ajung la destinație în interval de 1-3 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii sau conform termenului de livrare comunicat explicit în oferte/mailuri.

Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate.

Comenzile plasate și confirmate pana în ora 16:00 (zi lucrătoare) vor fi expediate în ziua următoare (zi lucrătoare).

Costuri și metode de transport

Produsele sunt livrate prin sistem propriu sau firme de curierat.

Pentru comenzile de până la 300 RON, transportul în București costă 15 RON iar în Provincie transportul este de 25 RON  indiferent de modalitatea de plată aleasă. (Tarifele  NU includ TVA.)

Comenzile care depășesc 300 RON beneficiază de transport gratuit (pe teritoriul României).

In cazul în care aveți negociat contractual alt cost de transport acesta prevalează costurilor de mai sus.

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terț, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitați să ne contactați.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Dacă sunteți client al https://ithero.ro/ro, IT HERO TECHNOLOGIES SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal cum ar fi nume și prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare. Vom folosi aceste informații pentru scopuri precum:

  • Să vă trimitem informații referitoare la comanda dvs.
  • Să confirmăm împreună cu dvs. detalii referitoare la comanda dvs.
  • Să vă răspundem la eventualele întrebări sau cereri legate de retururi, returnarea contravalorii achitate sau alte plângeri;

Cumpărătorul își exprimă acordul față de Vânzător cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal sau datelor comerciale furnizate de Cumpărător conform Legii nr. 122/2013 Zb., privind Protecția Datelor cu Caracter Personal și de modificare a anumitor legi în vigoare în România. Acordul respectiv va fi dat de Cumpărător până la contestarea acestuia în scris. Datele furnizate vor fi utilizate de Vânzător în scopul prestării de servicii și în scopuri de marketing.

ro_RORO