preloader

Conditii de garantie

Garantia pentru produsele care nu sunt insotite de un certificat de garantie emis de producator/importator se solutioneaza la sediul IT Hero Technologies  SRL prezentat in pagina de contact, de catre IT Hero Technologies SRL, prin repararea, inlocuirea sau stornarea produsului defect.


Termenul de garantie este din momentul livrarii produselor, conform datei mentionate in factura fiscala.

It Hero Techologies SRL isi asuma resonsabilitatea de a acorda garantie pentru toate produsele comercializate, exceptie facand produsele speciale. 

Termenul de rezolvare al unei garantii poate varia de la 1 pana la 30 zile calendaristice. 

Exceptii ce nu constituie obiectul garantiei:

– firma nu are obligatia de a repara, reinstala sau restaura softurile si programele instalate de client;

– diverse parti consumabile ale produselor (exemplu: baterii de laptop, cuptoare de imprimanta, cilindrii de imprimanta, developer imprimanta, tonerul imprimantei, cabluri si periferice oferite bonus e.t.c.). Consumabilele pentru imprimante, copiatoare, faxuri de tip toner sau cerneala ORIGINALE beneficiaza de 12 luni garantie cele Compatibile de 6 luni, de la data achizitiei. Daca apar probleme la consumabilul achizitionat de la noi , iar consumabilul nu prezinta urme cauzate de lovituri , fortari , socuri, lichide, expuneri la foc, utilizare neconforma , de pastrare în conditii improprii sau alte urme de interventie asupra produsului , noi va reparam sau inlocuim produsul cu conditia sa nu fie consumat mai mult de 30%.

– produse ce au suferit deteriorari sau modificari in mod voit sau in urma neatentiei beneficiarului (chip-uri arse, procesoare cu pini lipsa sau indoiti, taieturi ale cablajelor, cd-uri sparte in interiorul unitatii optice, lipsa unor piese integrate ale produselor, e.t.c.)

– produsele ce au suferit deteriorari de soft in urma neatentiei utilizatorului (programe nelicentiate, virusi, programe nefunctionale e.t.c.)

Echipa IT Hero Technologies  multumeste tuturor clientilor, incercand sa  ofere fiecaruia in parte  intregul suport pentru remedierea cat mai prompta a defectiunilor aparute si va garanteaza o rezolvare amiabila indiferent de situatiile intalnite.

ro_RORO