preloader

Eveniment 29 Noiembrie 2023

IT Hero vă invită la evenimentul anual dedicat
clienților noștri super-speciali!

Pe 29 Noiembrie mergem la distracție, la Teatrul Metropolis, începând cu ora 16.00!

element

Vă asteptăm să participați la evenimentul IT Hero!

Aducem tehnologie de ultimă generație, soluții inovatoare si servicii premium în spațiul personalizat Fast Lane, dar savurăm și un pahar de vin (literally), în timp ce povestim împreună despre lumea eroilor IT.

element

Ah, și pentru că am adus vorba despre eroi:

Ne-am asigurat că seara va continua cu stil, cu un spectacol special!

Musicalul „Hedwig and the Angry Inch” de John Cameron Mitchell, muzica și versurile de Stephen Trask, a avut un impact extraordinar la public încă de la prima sa punere în scenă pe off-Broadway. Câștigător al prestigioaselor Tony Award, Obie Award, Outer Critics Circle Award, spectacolul a fost aclamat în sute de producții pe scene de pe întreg mapamondul. Piesa a fost ecranizată în anul 2001, pelicula primind premiul pentru cel mai bun regizor la Sundance Film Festival și o nominalizare la Globul de Aur.

Iar pe 29 Noiembrie va fi pus în scenă în exclusivitate pentru partenerii IT Hero! De aceea, pentru a face această seară și mai memorabilă, vă încurajăm să veniți însoțiti!

element

Agenda evenimentului

16:00 - 16:30: Primirea invitaților

16:30 – 19:00: Socializăm și facem planuri împreună în zona Stage Bar (bufet plus o deosebită degustare de vinuri). În același timp, în lobbyul Teatrului Metropolis putem să testăm și uimitoarele produse IT aduse de partenerii noștri.

19:15 – 19:30 Lansare serviciul "Fast Lane" în Sala Mare de spectacol din cadrul Teatrului Metropolis

19:30 – 21:00 Vizionarea piesei de teatru, musicalul „Hedwig and the Angry Inch“

element


Confirmați acum participarea la acest eveniment deosebit de la teatrul Metropolis, cu siguranță va fi o ocazie perfectă pentru networking și distracție!

La eveniment aduc tehnică de vârf partenerii principali:

Sunt parteneri la distracție și:

ro_RORO